روغن کانولا: خوب یا بد؟


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وبلاگ من خوش آمدید

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مجله سلامتی و آدرس mahan68.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار مطالب

:: کل مطالب : 9
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 5
:: باردید دیروز : 0
:: بازدید هفته : 6
:: بازدید ماه : 57
:: بازدید سال : 293
:: بازدید کلی : 1533

RSS

Powered By
loxblog.Com

روغن کانولا: خوب یا بد؟
دو شنبه 6 اسفند 1397 ساعت 16:3 | بازدید : 1031 | نوشته ‌شده به دست خزایی | ( نظرات )

چربی های موجود در رژیم غذایی بسیار مهم هستند؛ بدون چربی های خوب، بدن نمی تواند به درستی عمل کند با این حال… در مورد اثرات بهداشتی مختلف چربی ها و روغن ها سردرگمی هایی وجود دارد.

روغن پخت و پزی که به عنوان یک انتخاب سالم به بازار عرضه می شود، روغن کانولا است. این روغن دارای مقدار زیادی چربی اشباع شده و مقدار کمی چربی اشباع نشده، از جمله اسیدهای چرب امگا ۳ است.

تولید کنندگان آن را “سالم ترین روغن پخت و پز جهان” نامیده اند – گرچه بعضی از متخصصان مخالف هستند.

این مقاله نگاه عمیقی به روغن کانولا و نحوه تاثیر آن بر سلامت شما دارد.

روغن کانولا چیست؟

در ایام قدیم، روغنی که روغن کلزا نامیده می شد اغلب برای اهداف صنعتی استفاده می گردید.

 

تولید آن ارزان بود، اما مردم نمی توانستند آن را بخورند، زیرا حاوی مواد نامطلوب زیر بود:




|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: